ОСТАННІ НОВИНИ

Провокація: російський культурний центр розмалювали свастиками

|

У ніч з 24 на 25 листопада невідомі на фасаді Російського культурного центру намалювали три свастики та написи „УНСО – сила“, „Пора! Бий жидів і москалів! Прийшла пора!”, ― повідомив „Контекст-медіа” директор Російського культурного центру Олег Лютіков. Керівництво центру розцінює цей інцидент як акт агресії, – сказано у повідомленні. Керівництво центру звернулося з приводу хуліганських дій до Личаківського райвідділу ЛМУ УМВСУ у Львівській області та до органів Служби безпеки України.

Коментуючи цю подію, народний депутат, голова ЛКО НРУ Ярослав Кендзьор назвав провокацією хуліганські дії невідомих, які сьогодні вночі розписали фасад Російського товариства ім. О. Пушкіна у Львові свастикою та лишили ксенофобські написи.

„Наша Україна” постійно наголошує і акцентує на тому, що усі юдофобські і русофобські випадки у Львові є роботою провокаторів. „Наша Україна” ніколи до таких дій закликати не буде. Ця провокація влаштована із метою, щоб біля Російського культурного Центру з’явилися камера якогось російського телеканалу чи „Інтера” і потім лякати Схід, які галичани русофоби і юдофоби”, – наголосив Кендзьор.

Ярослав Кендзьор стверджує, що у Львів привозять провокаторів з інших областей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *