ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко заявив, що на початку повномасштабної війни був «зі зброєю в руках»

Олег Дерев'янко

|

Експрезидент України Петро Порошенко заявив, що у перші години повномасштабного вторгнення в Україну він був «зі зброєю в руках», поки вся влада «здриснула» з Києва. Про це він розповів у інтерв’ю на телеканалі «Прямий».

Спочатку він зазначив, що в Україні необхідно відновити довіру людей до своєї держави, особливо у питаннях антикорупційної діяльності, як це було у перші години повномасштабного вторгнення росії в Україну.

«Я тут (у перші години повномасштабної війни, – ред.) зі зброєю в руках, коли вся влада здриснула з Києва, ми сформували батальйони, і в межах 206 батальйону ми забезпечили евакуацію з Бучі, Гостомеля, Ірпеня, блокпости, роздача зброї, і, врешті-решт, захист Києва від російських загарбників», – сказав Порошенко.

Також колишній президент висловив свою позицію щодо плану перемоги України.

«Я буду уникати називати його планом і тим більше перемоги, але це дуже добре, коли є позиція президента щодо подальших дій його як Верховного Головнокомандувача, держави щодо стабілізації ситуації в країні», – сказав він.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: скриншот з інтерв’ю 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *