ОСТАННІ НОВИНИ

Канада надасть Україні новий пакет військової допомоги

Маркіян Рой

|

Міністр оборони Білл Блер заявив, що Канада передасть Україні пакет військової допомоги на 64,8 млн канадських доларів (47 млн ​​доларів США), який включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Reuters.

«Військова допомога, оголошена сьогодні, забезпечить Україну важливими ресурсами, необхідними для захисту від російської агресії. Канада продовжить робити все необхідне, щоб допомогти їй досягти перемоги», – сказав Блер.

Зазначається, що новий пакет допомоги, який також передбачає виділення грошей на навчання українських військ, є частиною військового фінансування у розмірі 500 мільйонів канадських доларів, яке прем’єр-міністр Джастін Трюдо зобов’язався виділити, і оголосивши про нього в липні.

Після вторгнення Росії в Україну в лютому 2022 року Канада вже виділила 4,5 мільярда канадських доларів військової допомоги.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *