ОСТАННІ НОВИНИ

До Румунії за 6 тисяч євро: на Буковині затримали організатора незаконного трафіку для ухилянта

Наталія Жолинська

|

Правоохоронці повідомили про підозру 34-річному жителю Красноїльська, який намагався незаконно переправити військовозобов’язаного через українсько-румунсський кордон за 6 тисяч євро. Про це повідомила Спецпрокуратура у сфері оборони Західного регіону.

За даними слідства, за 6 тисяч євро підозрюваний разом із «помічниками» намагався допомогти військовозобов’язаному оминути пункти пропуску та виїхати до Румунії попри встановлені законом обмеження.

Відповідно до домовленостей, він мав забезпечити перевезення ухилянта на автомобілі до відправного пункту у Чернівецькому районі, звідки той мав пішки перейти кордон.

Правоохоронці затримали 34-річного жителя Красноїльська та повідомили йому про підозру за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Йому загрожує до 9 років тюрми з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та з конфіскацією майна.

Наразі встановлюється повне коло причетних до злочину осіб. Переправнику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення 242 тисяч гривень застави. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *