ОСТАННІ НОВИНИ

Удар по Миколаєву: кількість поранених зросла до 23

Маркіян Рой

|

Уночі 15 жовтня російські окупанти завдали ракетного удару по місту Миколаїв, внаслідок чого одна людина загинула та ще 23 дістали поранення, спалахнули пожежі, пошкоджені об’єкт інфраструктури, ресторанний комплекс, житлові будинки, авто. Про це повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

«Близько 02:30 ворог атакував місто, попередньо ракетами типу С-300. Пошкоджено інфраструктурний обʼєкт, ресторанний комплекс, торгові павільйони, житлові будинки та автомобілі. Виникли пожежі, тривають заходи з ліквідації» , – зазначив Кім.

За його словами, внаслідок обстрілу загинула жінка. Ще 16 людей дістали поранення.

Близько 11 ранку Кім додав, що кількість поранених зросла до 23. «Люди продовжують звертатися до медичних закладів», – зазначив голова області.

За даними ДСНС, уже ліквідували дві пожежі на площі 30 та 400 кв. м. В іншому районі міста горять ресторанний комплекс й торгівельні павільйони. Пожежу локалізували на площі 1400 кв. м. Триває ліквідація.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *