ОСТАННІ НОВИНИ

Донеччина під обстрілом окупантів: є жертви та поранені

Наталія Жолинська

|

У неділю, 13 жовтняя, на Донеччині в результаті атак окупантів троє людей загинули та ще троє поранені. Правоохоронці розпочали розслідування. Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

Зокрема, під приціл російських військ потрапило місто Часів Яр. Від артилерійської атаки отримала тілесні ушкодження, несумісні з життям, пенсіонерка 78 років, а 66-річна жінка зазнала осколкових поранень кінцівок. Через деякий час армія РФ завдала удару по приватному сектору з РСЗВ «Смерч». Загинула містянка 55 років.

Крім того, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу селища Вишневе Покровського району смертельно поранено 75-річного жителя.

Також окупанти травмували цивільного 55 років у Лимані, ймовірно, використавши РСЗВ «Смерч». Ще одного 69-річного чоловіка поранено через обстріл армії держави-агресора міста Покровськ. У постраждалого діагностовано осколкове поранення грудної клітини.

Правоохоронці здійснили досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України). 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *