ОСТАННІ НОВИНИ

У нічний клуб в центрі Львова прийшли військові ТЦК, – депутат

Наталя Дуляба

|

У п’ятницю ввечері, 11 жовтня, представники Територіального центру і комплектації прийшли у нічний клуб Eros, що на площі Ринок у Львові. Про це повідомив депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

«У Львові також провели справедливі заходи щодо мобілізації по нічних клубах. Це фото з нічного клубу “Ерос”. Надіюся, це тільки початок роботи», – написав депутат й опублікував відповідні світлини.

У Львівському обласному ТЦК і СП не прокоментували конкретно цей рейд у нічний клуб. Втім там нагадали, що по всій Україні триває мобілізація, відтак військовозобов’язаних громадян оповіщають щодо військового обліку.

До такого оповіщення залучають правоохоронців, аби попередити й унеможливити будь які спекуляції чи провокації.

«Ми зацікавлені в збереженні прозорості процесу оповіщення, а також намагаємося постійно вдосконалювати свою роботу. Закликаємо громадян дотримуватися усіх норм чинного законодавства. На прохання представників ТЦК та СП чи працівників правоохоронних органів надати для перевірки військово-облікові документи, реагувати коректно. За перешкоджання їхній роботі передбачена адміністративна відповідальність», – прокоментував начальник Львівського обласного ТЦК та СП Денис Сахацький.

Додамо, що ввечері 11 жовтня представники ТЦК разом із правоохоронцями у Києві прийшли до Палацу спорту, де проходив концерт «Океану Ельзи» і затримували там чоловіків призовного віку.

Згодом ЗМІ, посилаючись на відповідні фото й відео з Telegram-каналів, писали, що того вечора рейди ТЦК пройшли у клубах та ресторанах Києва, Дніпра, Харкова, Хмельницького та інших міст.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: соцмережі Ігоря Зінкевича

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *