ОСТАННІ НОВИНИ

Маємо значні досягнення для військових, – Умєров про результати візиту в Італію

Наталя Дуляба

|

Міністр оборони Рустем Умєров під час візиту в Італію обговорив зі своїм італійським колегою Гвідо Крозетто можливість інвестування в оборонно-промисловий комплекс України, а також заявив про «значні досягнення» для військових. Про це він повідомив у своїх соцмережах.

«Маємо значні досягнення для наших військових, про які повідомимо вже незабаром», – коротко заявив Рустем Умєров, не вдаючись у жодні деталі.

Традиційно під час зустрічі з італійським міністром Умєров розповів про український план перемоги, ситуацію на фронті та основні потреби Сил оборони.

Окремо сторони обговорили можливість збільшення італійських інвестицій в оборонно-промисловий комплекс України.

«Важливим напрямом є створення українсько-італійських оборонних підприємств, адже Україна має значний промисловий потенціал. Наша спільна мета – збільшення виробництва озброєння на українських підприємствах. Це зробить нас сильнішими. Створення спільного стратегічного резерву зброї та боєприпасів також в інтересах наших партнерів», – прокоментував Рустем Умєров.

Він також подякував за надані Італією системи ППО SAMP-Т і додав, що вони надійно захищають міста України від російських ракетних та дронових атак. А це захищає цивільне населення і сприяє розвитку української економіки.

Нагадаємо, напередодні український міністр оборони відвідав Францію, де подивився, як там тренують військових ЗСУ, та обговорив співпрацю щодо виробництва зброї та боєприпасів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: соцмережі Рустема Умєрова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *