ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові презентували мобільний застосунок із цікавими локаціями для туристів

Андрій Котенський

|

ГО «Успішна Львівщина» за підтримки Українського культурного фонду презентувала  мобільний застосунок «Львівщина. Унікальний спадок». Це дотаток у якому зібрано понад 450 цікавих і цінних об’єктів Львівщини, які варто відвідати. Про це повідомили під час сьогоднішньої пресконференції, 8 жовтня, повідомили творці проєкту.

Мобільний додаток «Львівщина.Унікальний спадок» розроблений з метою популяризації і збереження історико-культурних пам’яток Львівщини. У ньому турист знайде 450 цікавих і цінних об’єктів Львівщини, які варто відвідати – це музеї, замки, вілли, дерев’яні церкви, заповідники, а також культурно-туристичні маршрути.

Мобільний додаток працює на українській та англійській мовах, тож знайомитися з туристичною Львівщиною зможуть й гості з інших країн.

Користувачі додатка отримають інформацію про пам’ятки нашого регіону – опис, години роботи, фото, розташування. Вони також зможуть планувати свої подорожі, оцінювати та рекомендувати відвідані об’єкти. Додаток стане додатковим інструментом для просування регіону та його культурно-туристичних об’єктів серед туристів, допомагаючи їм планувати активні подорожі Львівщиною.

Після завантаження додатку на мобільний пристрій, більшість його функцій стануть доступні без інтернет з’єднання.

До слова, світ культурної спадщини Львівської області, налічує понад 8441 пам’ятку.

Завантажити додаток для андроїд – Google.Play.

Appstore – Apple.iPhone.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *