ОСТАННІ НОВИНИ

Безпілотники вдарили по складу боєприпасів у Краснодарському краї Росії

Маркіян Рой

|

У суботу, 21 вересня, БПЛА атакували Краснодарський край росії. Попередньо, удар був по складу з боєприпасами. Також дрони атакували 23-й арсенал Головного управління ракетно-артилерійського Міноборони рф. Про це повідомляє Telegram-канал ASTRA.

Повідомляється, що у Тихорецьку Краснодарського краю в ніч на суботу після атаки БПЛА сталася пожежа та детонація. Місцеві жителі повідомили про атаку на склад з боєприпасами. Очільник області також підтвердив атаку безпілотників.

Також цієї ночі сталася пожежа на складі боєприпасів 23-го арсеналу Головного управління ракетно-артилерійського Міноборони росії (ГРАУ). За даними ЗМІ, він знаходиться менше ніж за 20 км від Торопця, де днями теж сталася масштабна пожежа з детонацією на 107-му арсеналі ГРАУ.

Міністерство оборони росії заявило, що за ніч нібито вдалося збити 101 український безпілотник.  З них 54 – над територією Брянської області, 18 – над територією Краснодарського краю, 5 – над Калузькою областю і по 3 безпілотники над територіями Тверської та Бєлгородської областей. По одному дрону збили над Смоленською, Курської областями й тимчасово окупованим Кримом, а також 16 безпілотників збили над акваторією Азовського моря.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *