ОСТАННІ НОВИНИ

У Клінічному центрі дитячої медицини у Львові запрацювала сучасна бактеріологічна лабораторія

Маркіян Рой

|

У Клінічному центрі дитячої медицини Львова запрацювала модернізована бактеріологічна лабораторія. Тут зокрема лікують онкопацієнтів. Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Клінічний центр дитячої медицини – єдиний, де на заході України проводять трансплантації кісткового мозку дітям. Після 24 лютого 2022 року медзаклад став всеукраїнським медичним хабом для лікування, а у вкрай складних випадках, перескерування важкохворих дітей у клініки за кордоном.

Оскільки у лікарні постійно перебуває значна кількість тяжкохворих пацієнтів, то виникла логічна потреба у модернізації бактеріологічної лабораторії, яка була у медзакладі, але потребувала оновлення.

Так завдяки меценатам вдалось удосконалити і перезапустити медзаклад. Тут запрацювала сучасна бактеріологічна лабораторія.

«Оновлена бактеріологічна лабораторія дозволяє посилити інфекційний контроль для проведення онкологічного лікування, трансплантацій, хірургічних втручань та складних методів лікування для усіх пацієнтів. Крім того, вона виконує сучасні обстеження для партнерських лікарень. Багато процесів автоматизували, відтак медики мають більше часу для персональних консультацій», – зазначив Максим Козицький.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛОВА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *