ОСТАННІ НОВИНИ

План перемоги України у війні готовий на понад 90%, – Зеленський

Наталія Жолинська

|

План перемоги Зеленського готовий більш ніж на 90%. Україна представить його союзникам вже наступного тижня. Про це повідомив президент у вечірньому відеозверненні за 16 вересня.

За його словами, протягом всього дня, 16 вересня, в різних форматах відбувались наради щодо підготовки українського плану перемоги. Йдеться по військове, політичне, дипломатичне, економічне його наповнення.

«Необхідні для України кроки вже визначені абсолютно чітко. Те, що може дати нам максимально сильні позиції для наближення миру – реального, справедливого миру», – зазначив глава держави.

Зокрема, для кожного кроку є чіткий перелік пунктів, що саме необхідно, що саме працюватиме на посилення, і за словами Зеленського, жодної неможливої речі там немає.

«Більш ніж на 90% усе виписано. І в комплексі цей пакет може забезпечити правильний розвиток ситуації не тільки для України, а й для всіх у світі, хто цінує міжнародне право. Вже на наступний тиждень ми готуємо план перемоги для представлення союзникам», – додав він. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *