ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський закликав США не затримувати обіцяну військову допомогу

Наталя Дуляба

|

Президент Володимир Зеленський закликав США не затримувати надання Україні узгодженої військової допомоги. Про це він сказав у своєму зверненні 14 вересня.

Глава держави поінформував, що мав зустріч із делегацією конгресменів США. На ній йшлося, зокрема, про потреб української армії.

«Критично важливо, щоб усі, та особливо такі держави, як Сполучені Штати, дійсно оперативно реалізовували наші домовленості. Це має відчуватися на фронті. Кожна затримка з військовими пакетами має свій негативний наслідок на фронті. Кожне дійсно вчасне, швидке постачання має позитивний влив. Я поінформував конгресменів щодо поточної ситуації та щодо перспектив», – прокоментував Володимир Зеленський.

Він додав, що готується також до зустрічей із американськими політиками у США. За словами президента, він «найближчим часом» планує особисто презентувати план перемоги України Джозефу Байдену та обом кандидатам у президенти від Республіканської та Демократичної партій.

«Цінуємо підтримку Президента та Конгресу США від самого початку цієї війни. Дякуємо за ухвалення дуже важливого законопроекту в Конгресі. Сподіваюся, що все це надійде якомога швидше до України та посилить нашу армію», – підкреслив Володимир Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *