ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти другу ніч поспіль атакують Одещину: є руйнування

Олег Дерев'янко

|

У суботу вночі, 14 вересня, російські безпілотники атакували Одеський та Ізмаїльський райони, що призвело до руйнування кількох будівель, однак постраждалих немає. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

У результаті падіння уламків дронів у передмісті Одеси на території приватного домогосподарства зруйновано три споруди, пошкоджено житловий будинок та гараж. Загиблих та постраждалих людей немає.

Крім того, в Одеському районі падіння уламків БпЛА на території житлового сектору спричинили загорання даху приватного будинку. Пожежу власноруч ліквідували господарі.

На іншій локації внаслідок російської атаки загорівся автомобіль та складське приміщення. Співробітники ДСНС ліквідували вогонь. Інформація про постраждалих не надходила.

В Ізмаїльському районі пошкоджено стіну ангара, вікна і двері дачного будинку без послідуючого загорання. Загиблих та постраждалих також немає.

Правоохоронці фіксують наслідки чергового терористичного акту росіян проти цивільного населення Одещини.

Нагадаємо, у ніч на п’ятницю, 13 вересня, російські безпілотники атакували Одеську область, внаслідок чого поранення отримав 74-річний чоловік та пошкоджено щонайменше 20 приватних домоволодінь, операторську будівлю АЗС, господарські споруди та автомобілі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Telegram/Олег Кіпер

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *