ОСТАННІ НОВИНИ

Путін знову пригрозив Заходу, щоб не заважали рашистам вбивати українців

Андрій Котенський

|

Диктатор терористичної російської федерації Володимир Путін заявив, що нанесення ударів ЗСУ по росії далекобійною зброєю буде означати пряму участь західних країн у війні, оскільки Україна начебто самотужки не може знаходити цілі без західної розвідки, повідомляє Українська правда.

Путін знову розповідає байку про те, що не Україна дає відсіч рашистам, а НАТО та США.

«Тому йдеться не про те, щоб дозволяти українському режиму наносити удари по Росії цією зброєю чи не дозволяти. Йдеться про те, щоб ухвалити рішення про те, що країни НАТО безпосередньо беруть участь у військовому конфлікті чи ні. Якщо це рішення буде ухвалено – це означатиме не що інше, як пряму участь країн НАТО, Сполучених Штатів, європейських країн у війні в Україні», – заявив диктатор терористичної росії.

Лідер Кремля придумав, що наносити удари сучасними високоточними системами великої дальності західного виробництва українська армія не може.

За його словами, якщо Захід допомагатиме Україні бити вглиб Росії, то «зміниться сама суть конфлікту» і Кремль ухвалюватиме відповідні рішення з огляду на ті загрози, які нам створюватимуться».

Фото: Вечірній Київ

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіш і новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *