ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни атакували Конотоп «Шахедами»: є поранені

Маркіян Рой

|

У ніч на 12 вересня росіяни здійснили масований авіаційний удар по об’єктам енергетики та цивільної інфраструктури Конотопської громади. Про це повідомляє Сумська ОВА.

«Росіяни застосували БпЛА типу “Шахед”, скерувавши їх у тому числі на житлові будинки, заклади освіти та медицини. Попередньо, внаслідок ворожої атаки поранення різного ступеня тяжкості отримали 13 людей», – йдеться в повідомленні.

В ОВА додали, що на місці працюють аварійно-рятувальні служби.

Проводять ліквідацію наслідків авіаційного удару.

За даними обласної прокуратури Сумщини, в ніч з 11 на 12 вересня 2024 року, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, ворог атакував, за попередніми даними, БпЛА типу «Шахед» обʼєкти критичної та цивільної інфраструктури м. Конотоп Сумської області.

Станом на 8 ранку за медичною допомогою звернулись 14 цивільних осіб, пошкоджено сім багатоквартирних будинків, один приватний житловий будинок, медичний та навчальний заклади, три автомобілі, гаражний кооператив, магазин, банківська установа.

Проводиться досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *