ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові демонтували ще три незаконні МАФи

Маркіян Рой

|

У Львові демонтували ще три незаконні споруди, щоб звільнити громадський простір. Про це повідомили у департаменті містобудування Львівської міськради.

«Місто продовжує позбуватись незаконних споруд і звільняти громадський простір від “будок”. Але при цьому маємо гарну тенденцію – власники добровільно демонтують МАФи. Ось за останній тиждень можемо прозвітувати про три добровільні демонтажі», – зазначив заступник мера Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

Він також зазначив, що серед демонтованих споруд – павільйон більш ніж на 100 кв. м стояв на Скнилівському провулку. Великий МАФ був розміщений там без правових підстав, тобто не маючи потрібних дозволів.

«Всі, хто хоч раз проїжджав повз ринок «Південний», не могли його не помітити – величезний, незрозумілої конфігурації, строкаті декорації у стилі «вирви око». Врешті демонтаж виконано. Це було нелегко. Та працівники Адміністративно-технічного управління були переконливими – і власник розібрав свої павільйони добровільно. А отже, місто не витрачало додаткових котів на цей демонтаж», – розповів Зубач.

Ще дві тимчасові споруди демонтували у Залізничному районі – на вулиці Городоцькій, 359 (АС “Західна”) та на вулиці Городоцькій, 309. Тут також МАФи стояли незаконно. «Після переконливих аргументів та роз’яснювальної роботи власники забрали кіоски самостійно», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *