ОСТАННІ НОВИНИ

Латвія оголосила про новий пакет військової підтримки для України

Олег Дерев'янко

|

Прем’єр-міністерка Латвії Евіка Сіліня оголосила про новий пакет військової допомоги для України, до якого увійдуть бронетранспортери. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Під час зустрічі глава українського Кабміну подякував уряду Латвії та народу за «конкретні й послідовні кроки», що посилюють Україну. Зокрема, йдеться про коаліцію безпілотників та постачання дронів для війська.

«Під час нашої зустрічі пані Сіліня оголосила про черговий пакет військової підтримки, у який ввійдуть бронетранспортери», – зазначив прем’єр-міністр.

Сторони обговорили розширення співпраці в усіх сферах, що стосуються посилення військових на полі бою. Зокрема, співпрацю між оборонними компаніями.

Шмигаль додав, що Латвія послідовно підтримує санкції проти росії та є надійним союзником України в інтеграції до ЄС і НАТО. Крім того, країна надає допомогу енергетичним обладнанням і планує передати сонячні панелі для лікарень.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Telegram/Денис Шмигаль

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *