ОСТАННІ НОВИНИ

Сили ППО знищили над Україною 20 «Шахедів» 

Наталія Жолинська

|

У ніч на середу, 11 вересня, сили ППО збили над Україною 20 ударних БпЛА, ще п’ять ворожих безпілотників локаційно втрачені на території України. Про це повідомили у Повітряних Силах.

Загалом росіяни ударили однією балістичною ракетою «Іскандер-М», двома зенітними керованими ракетами С-300, шістьма протирадіолокаційними ракетами Х-31П та 25 ударними БпЛА типу «Shahed».

В результаті протиповітряного бою Сили оборони у Київській, Херсонській, Черкаській, Сумській, Дніпропетровській та Полтавській областях збили 20 російських безпілотників, ще п’ять – були локаційно втрачені на території України (інформація про постраждалих та руйнування не надходила).

Окупанти випускали «Іскандер-М» із Краснодарського краю (РФ), дві ракети С-300 – із окупованої Донеччини, шість ракет Х-31П – із повітряного простору над акваторією Чорного моря в напрямку острова Зміїний та 25 ударними БпЛА типу «Shahed» із районів Курськ, Єйськ (РФ), а також з Чауди (Крим).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *