ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові в квартирі сталася пожежа: шестеро людей евакуювали 

Наталія Жолинська

|

У середу вранці, 28 серпня, у Львові на вулиці Грінченка з вікна квартири, що на першому поверсі багатоповерхівки, вибивався густий чорний дим. В результаті пожежі рятувальники з будинку евакуювали шестеро людей, ще четверо – вийшли самостійно. Про це повідомили у ДСНС Львівщини.  

За словами надзвичайників, із вікна помешкання вибивався густий чорний дим. Через сильне задимлення, не всі мешканці будинку могли самостійно вийти на вулицю.

Відтак вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів зору та дихання і розпочали евакуацію мешканців та ліквідацію пожежі. 

Аби люди не отруїлись продуктами горіння, мешканцям одягли рятувальні капюшони та вивели їх на свіже повітря. Загалом пожежники врятували шестеро людей, ще четверо –  вийшли на вулицю самостійно. 

В результаті пожежі ніхто не постраждав. Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 40 квадратних метрів, а також пошкодив стіни та стелю.  

Фахівці з’ясовують причину займання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *