ОСТАННІ НОВИНИ

На Херсонщині через обстріли загинула літня жінка, поранені ще 14 осіб

Маркіян Рой

|

Російські війська вдарили по населених пункти Бериславського, Херсонського та Каховського районів з артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіації та БпЛА, у результаті чого загинула 84-літня жінка та ще 14 мешканців були поранені. Про це повідомляє Національна поліція.

Російські війська обстріляли населені пункти Бериславського, Херсонського та Каховського районів Херсонської області – загинула жінка похилого віку, постраждали ще 14 осіб, повідомила Національна поліція.

«Деокуповані населені пункти Бериславського, Херсонського та Каховського районів вкотре перебували під обстрілами російської армії. Окупанти били з артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіації та БПЛА», – йдеться в повідомленні.

Російські війська з артилерії завдали ударів по Антонівці, унаслідок чого у власному дворі загинула 84-річна жінка. Також від ворожих обстрілів по населеному пункту зазнали травм 55-річний і 42-річний працівники критичної інфраструктури, які усували наслідки попередніх російських атак, та ще четверо чоловіків і одна жінка.

У Нікольському внаслідок російського артобстрілу постраждала 64-річна жінка, у Комишанах поранення дістали 72-річна жінка та двоє чоловіків віком 66 і 74 роки. У Кізомисі поранений 57-річний чоловік – росіяни скинули вибухівку з дрона. У Дніпровському районі Херсона постраждав 57-річний чоловік через удар ворожого безпілотника, у центрі Херсона під удар безпілотника потрапила 54-річна жінка.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *