ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни за добу обстріляли Донеччину майже 2,5 тисячі разів. Є загиблі та поранені 

Наталія Жолинська

|

За добу у п’ятницю, 16 серпня російські війська обстріляли Донецьку область по лінії фронту та житловому секторі 2 382 рази. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Донецької області.  

В результаті обстрілів дві людини загинуло, ще двоє поранених. Руйнувань зазнали 27 цивільних об’єктів – 15 житлових будинків, магазин, сільгосптехніка та автомобілі, комунікації.  

Окупанти поцілили по дев’яти населених пунктах: містах Гірник, Курахове, Мирноград, Сіверськ, Торецьк, Часів Яр, селах Андріївка, Малинівка, Маркове. 

Зокрема, Торецьк російські війська обстрілювали КАБами та артилерією – вбили цивільну особу, ще одну поранили. 

У Часовому Яру внаслідок розриву артснаряда загинув мирний житель. Травмовано людину у Сіверську. 

Андріївку окупанти накрили вогнем з РСЗВ «Торнадо-С», пошкодили 11 приватних будинків, магазин, автотранспорт і комбайн. 

У Мирнограді зруйновано приватну оселю, у Марковому пошкоджень зазнали три будинки. 

Окрім того, вночі у суботу, 17 серпня російські війська атакували село Сухий Яр. В результаті чого пошкоджено два приватних будинки. 

Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *