ОСТАННІ НОВИНИ

У Червонограді чоловік побив поліцейського

Ольга Денисяка

|

Мешканець Червоноградського району побив поліцейського, який приїхав на виклик через гучну поведінку вночі, що заважала сусідам. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, у липні цього року у Червонограді підозрюваний побив поліцейського.

Попередньо, на лінію 102 надійшло повідомлення про порушення спокою мешканців багатоквартирного будинку. По прибуттю правоохоронцями встановлено, що компанія з трьох людей  викрикували та голосно говорили нецензурними словами. Співробітники патрульної поліції зробили ним зауваження та попросили припинити порушувати тишу у нічний час.

Однак, під час спілкування із працівником поліції, підозрюваний умисно наніс удари кулаком в обличчя та шию, спричинивши тілесні ушкодження.

Чоловіка було затримано в порядку ст. 208 КПК України. Мешканцю району повідомили про підозру. Йому інкримінують насильство щодо працівника правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *