ОСТАННІ НОВИНИ

Росія примусово утримує дітей з Луганщини у військовому таборі

Ольга Денисяка

|

Російські окупанти вивезли дітей з окупованого Біловодська Луганської області до табору в Новосибірській області Росії та примусово навчають військової справи. Про це повідомляє Луганська обласна державна адміністрація.

За даними ОВА, школярі з окупованого Біловодська продовжують перебувати у наметовому військово-патріотичному таборі «юних армійців», який облаштовано у новосибірській області.

Відправку дітей віком від 11 до 17 років до цього табору, де бойові офіцери навчають їх тактичній, вогневій, стройовій підготовці, у рф називають шефською допомогою так званій «лнр». А ще усім дітям необхідно здати норми «ГТО» – те, про що не знають навіть їхні батьки.

«Навчання у таборі, що розташований неподалік полігону, відбувається у рамках федерального проекту «Обличчя дружби». За програмою, на дітей очікують неформальні зустрічі з учасниками війни в Україні», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *