ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні відзначають День Сил спеціальних операцій ЗСУ

Олег Дерев'янко

|

У понеділок, 29 липня, в Україні відзначають День Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, які беруть участь у ключових операціях з оборони України. Про це повідомив керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Як зазначив Павло Ткачук, Сили спеціальних операцій – це серце і душа Збройних Сил, невидимий щит, який оберігає Україну від ворога.

«У цей складний час, коли наша країна протистоїть російській агресії, ваша рішучість та високий професіоналізм роблять неможливе можливим. Дякуємо Вам за мужність і самопожертву в боротьбі проти російських окупантів», – додав він.

Генштаб ЗСУ підкреслив, що Сили спеціальних операцій – це і герої українського спротиву у тилу російських окупантів і на тимчасово окупованих українських землях, які змушують «горіти землю під ногами загарбників».

«На жаль, ще далеко не про всі ваші подвиги і перемоги ми можемо розповісти, адже досі більшість з них залишаються державною таємницею. Низько схиляю голову у пам’ять про кожного українського захисника і захисницю – воїнів Сил спеціальних операцій, які у боротьбі за свободу українського народу і незалежність України віддали найцінніше – свої життя», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *