ОСТАННІ НОВИНИ

Через брак ресурсів у Львівській області не проведено розрахунків на 141 млн грн - казначейство

Львівський портал

|

У Львівській області державне казначейство не провело наприкінці минулого року платежів по незахищених статтях бюджету на суму понад 141 млн грн, повідомив під час виступу на сесії Львівської обласної ради перший заступник начальника Головного управління Державного казначейства України у Львівській області Петро Могиляк.
"Територіальні органи здійснюють платежі відповідно до фінансового ресурсу, отриманого з центру. В середині грудня склалася напружена ситуація, тому передовсім фінансували захищені статті бюджету – медикаменти, харчування, заробітна платня бюджетників та інші питання" – сказав він.

За його словами, на кінець бюджетного року через відсутність фінансів не було проведено платежів місцевим бюджетам за незахищеними статтям на 141 млн грн, 91млн з яких – видатки капітального характеру.

Однак голова бюджетної комісії облради Ярослав Качмарик заявив, що не фінансуються й захищені статті.

Депутати вирішили напрацювати рішення з цього приводу, аби ухвалити його наприкінці засідання, а також на наступній сесії заслухати звіт представників держказначейства з приводу ситуації, що склалася з розрахунками в області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *