ОСТАННІ НОВИНИ

Міністр оборони Нідерландів відвідала Львів

Андрій Котенський

|

Міністр оборони Королівства Нідерландів Кайса Оллонґрен відвідала Львів. Про це повідомив керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

В рамках візиту високосадовці відвідали Superhumans Center, а також поля почесних поховань Личаківського кладовища.

«Сьогодні мав честь супроводжувати Міністерку оборони Королівства Нідерландів Кайсу Оллонґрен під час її візиту до Львова. Відвідали Всеукраїнський центр з протезування, реконструктивної хірургії, реабілітації та психологічної підтримки для людей, які постраждали внаслідок війни «Superhumans Center». Це справжнє місце сили, де люди, що постраждали від війни, отримують другий шанс на повноцінне життя», – повідомив Павло Ткачук.

Також делегація із Кайсою Оллонґрен та першим заступником начальника Львівської обласної військової адміністрації Андрієм Годиком, на полях почесних поховань Личаківського кладовища, вшанувала пам’ять героїв російсько-української війни, віддали данину поваги Невідомому українському воїну та поклали квіти до могили полеглого у роки Другої світової війни військовослужбовця Королівства Нідерландів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *