ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вшанували полеглих захисників Академії сухопутних військ

Андрій Котенський

|

У суботу, 24 лютого, у другу річницю від початку повномасштабного вторгнення російських загарбників до України, у Львові вшанували світлу пам’ять полеглих випускників Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, які віддали свої життя за незалежність і суверенітет України. Про це повідомив керівник НАСВ Павло Ткачук.

2 роки незламності. 10 років збройного протистояння російській агресії. 400 років невпинної боротьби за волю українського народу.

«Це день скорботи, але і день гордості за наших Героїв, які не дали зламати себе і нашу державу. Сьогоднішній день є важливим для всіх українців як символ незламності й стійкості нашого народу, який вже два роки відбиває вторгнення російських окупантів, що за будь-яку ціну хочуть знищити нашу державу і нашу ідентичність. Не дозволимо, ми будемо боротися за наше майбутнє, за нашу свободу, за нашу святу українську землю», – повідомив Павло Ткачук.

Пам’ятаємо і шануємо Героїв, які віддали найцінніше – своє життя. Вони назавжди залишаться у наших серцях і в історії Української державності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *