ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові лікують підлітка, якого витягнули з-під завалів у Бахмуті

Анастасія Диняк

|

У Національному центрі реабілітації «Незламні» лікують 16-річного Романа, який ледь не загинув під завалами власної кімнати у Бахмуті. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Так, хлопцю вдалося вибратися з-під завалів з травмою голови і правої руки. Роман вибіг з будинку, який уже палав. Останньої миті вирватися звідти вдалося і його рідним.

Спершу хлопця з мінно-вибуховою травмою правої кисті, відкритим косим переломом двох пальців з довгою лінією зламу та дефектами шкіри доправили до лікарні у Краматорську. Наразі він продовжує лікування Національному центрі реабілітації «Незламні» Першого медичного об’єднання Львова.

Гіпсову пов’язку Роману міняють на зручніший ортез. Аби загоїти дефект поверхні руки, лікарі використовують штучні епідермальні лоскути. Після наданої допомоги, стан хлопця суттєво поліпшився. Зрештою, його відпускають з лікарні на амбулаторне лікування.

«І хоча Роминого будинку більше немає, а за рідне місто точаться запеклі бої, він з родиною мріє якнайшвидше повернутися у Бахмут. Незламний хлопець хоче жити у своєму незламному місті», – додають у Першому медичному об’єднанні Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *