ОСТАННІ НОВИНИ

рф поповнює втрати бронетехніки старими танками Т-62, – британська розвідка

Ольга Денисяка

|

 

Російські військові через втрати важкої бронетехніки розгортають 60-річні бойові танки Т-62. Про це йдеться у Твіттері розвідки Міноборони Британії. 

Зазначається, що існує реальна ймовірність того, що навіть підрозділи 1-ї гвардійської танкової армії – головного танкового з’єднання рф – будуть переоснащені Т-62, щоб компенсувати попередні втрати.  Раніше ці підрозділи мали отримати танки наступного покоління Т-14 «Армата» 2021 року виробництва.

Розвідка повідомляє, що останніми днями в Україні були ідентифіковані російські бронетранспортери БТР-50, вперше прийняті на озброєння у 1954 році. З літа 2022 року приблизно 800 російських танків Т-62 було знято зі зберігання, деякі з них отримали модернізовані прицільні системи. 

«Обидва ці старовинні типи важкої техніки матимуть безліч уразливостей на сучасному полі бою, зокрема відсутність сучасної динамічної броні», – йдеться у зведенні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *