ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти бояться партизанів, тому залякують українців стратою, – Гайдай

Наталя Дуляба

|

В окупованому Сватовому росіяни влаштували показову демонстрацію нібито спійманих українських партизанів, яких начебто зібрались розстріляти за «держзраду». Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай на своїй сторінці у Facebook.

«Окрім ЗСУ “гарний настрій” рашистам щодня влаштовує і український партизанський рух. Росіяни так бояться українських партизанів, що залякують людей на окупованих територіях розстрілами, щоб ті не співпрацювали зі своєю країною», – написав посадовець.

За його словами, 23 грудня біля будівлі так званого МВС «ЛНР» в окупованому Сватовому рашисти влаштували показову демонстрацію спійманих нібито українських партизанів.

Семеро людей простояли навколішки дві години з мішками на головах.

«Місцевим мешканцям заявили, що ці особи є агентами СБУ та причетні до партизанського руху. Потім людей показово помістили в автомобілі та повідомили, що вони будуть розстріляні за державну зраду. Увесь цей спектакль розіграли на очах у сватівчан, аби їх залякати. Насправді ж нікого не затримували, нікого не розстрілювали. “Ленерівське міністерство держбезпеки” грається в театр», – відзначив Сергій Гайдай.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *