ОСТАННІ НОВИНИ

Саша Чемеров виступить у бомбосховищі із благодійним концертом на підтримку ЗСУ

Андрій Котенський

|

У четвер, 14 квітня, відбудеться благодійний онлайн-концерт з львівського бомбосховища музиканта та продюсера Саші Чемерова. Артист виступить на підтримку Українського мистецького фронту для залучення коштів для ЗСУ, повідомили організатори.

Початок концерту о 20:00.

Саша Чемеров розпочав сольну кар’єру під своїм іменем весною 2021 року. За цей період артист встиг випустити чотири сингли, два з яких спільні пісні з гуртом «Бумбокс», Женею Галичем та Христиною Соловій.

Це новий етап музичної творчості у кар’єрі музиканта, тепер вже як поп-виконавця з вкрапленням таких жанрів як джаз, хіп-хоп, соул. Якщо охарактеризувати одним словом – український інтелігентний поп.

Саша Чемеров також є засновником каліфорнійського рок-гурту The Gitas, а в минулому усім відомий, як засновник українського рок-гурту Димна Суміш.

Онлайн-трансляцію можна буде переглянути на сторінках Українського Мистецького Фронту на YouTube та Facebook.

Лінк для донатів: tinyurl.com

Мета проєкту Український мистецький фронт – збір коштів для ЗСУ.

Зібрані гроші надходять на рахунок ГО Міжнародна Асоціація Мистців, далі їх передають на потреби окремого полку спеціального призначення АЗОВ.

УМФ уже провів у Львові 18 виступів музикантів.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *