ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вшанували лейтенанта Дениса Чабанчука

Андрій Котенський

|

Сьогодні, 18 лютого, минає рівно 7 років від того дня, коли, захищаючи нашу Батьківщину від навали російських окупантів, поліг на полі битви вихованець Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, старший лейтенант Денис Чабанчук. Про це повідомив очільник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Дебальцівські події лютого 2015 року забрали не одне життя мужніх українських захисників…

Як відомо Денис Чабанчук здобув військову освіту НАСВ у 2013 році за спеціальністю «Управління діями підрозділів механізованих військ». Остання посада у військах – командир взводу снайперів 15 окремого гірсько-піхотного батальйону 128 окремої гірсько-піхотної бригади.

Під час передислокації військ з Дебальцевого 18 лютого 2015 року автомобіль, в якому перебував Денис, наїхав на міну поблизу села Калинівка (Бахмутський район). Внаслідок вибуху офіцер загинув.

Традиційно, офіцери та курсанти вишу вшанували світлу пам’ять старшого лейтенанта Дениса Чабанчука на Алеї слави випускників Національної академії хвилиною мовчання та спільною молитвою, запалили лампадки біля стели із викарбуваними іменами полеглих воїнів – випускників навчального закладу.

Вічна пам’ять Герою…

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *