ОСТАННІ НОВИНИ

Де взяти гроші під час карантину?

Омелян Шевчук

|

Карантин через пандемію COVID-19 вибив зі звичної колії життя кожного українця. Ще кілька місяців тому ми й припустити не могли, що гривня почне стрімко знижувати свій курс, на полицях в супермаркетах немає буде колишнього кількості продуктів, а також більша частина працездатного населення нашої країни буде відсторонена від роботи на невизначений час.

 

Всі перераховані фактори призвели до того, що багато наших співгромадян стали відчувати досить серйозні фінансові труднощі. Банки перестали видавати кредити, а у родичів і друзів просто немає вільних коштів, щоб дати в борг.

Мікрокредити – можливість швидкого отримання фінансової допомоги

Щоб отримати гроші в борг у умовах досить серйозного карантинного режиму, можна скористатися послугами МФО. Тут видача кредитів здійснюється в режимі онлайн. Отже, для того, щоб стати клієнтом мікрокредітной сервісу немає необхідності залишати житлове приміщення, тим самим порушуючи умови карантину.

Переваги МФО CCloan:

  • Доступна процентна ставка. Перша позика тут можна взяти всього під 0.01%. Що стосується подальших кредитів, переплата становитиме 1.33%.
  • Розгляд заявок проводиться в автоматичному режимі і не займає багато часу. При оформленні першої позики доведеться витратити 15-20 хвилин. Усі наступні входи в особистий кабінет за допомогою логіна і пароля займуть не більше 5 хвилин.
  • Для отримання мікропозик не потрібні довідки про доходи та інші підтвердження платоспроможності позичальника. Щоб стати клієнтом МФО, досить на сайт компанії завантажити відскановану копію паспорта з пропискою та ідентифікаційний код.
  • Якщо кредитна історія потенційного клієнта сервісу залишає бажати кращого, це не стане перешкодою для видачі мікропозик. Сервіс працює виключно на довірі до своїх позичальників. Потрібен терміновий кредит з поганою кредитною історією? Тоді вам стовідсотково у Сслоан.
  • Можливість дострокового погашення мікрокредиту. Якщо позичальник вирішить зробити виплату до встановленого терміну, йому не будуть нараховані додаткові пені або відсотки.
  • Виняткова конфіденційність даних. Ставши клієнтом МФО CCloan, можна не турбуватися про те, що особистою інформацією клієнта можуть в корисливих цілях скористатися зловмисники. Служба безпеки сервісу працює таким чином, що дані позичальників ні при яких обставинах не “витечуть” за межі мікрофінансової компанії.

Як стати клієнтом МФО CCloan?

Для отримання позики за допомогою мікрокредітной сервісу, необхідно:

  1. На сайті компанії пройдіть простий процес реєстрації. В анкеті необхідно вказувати виключно правдиву інформацію. В іншому випадку у видачі кредиту буде відмовлено.
  2. Після перевірки даних сервіс надасть рішення по кредиту. При позитивній відповіді клієнту буде запропоновано підписати кредитний договір. До того, як поставити свій підпис під угодою, ознайомтеся з інформацією і впевніться у відсутності прихованих платежів або додаткових комісій.
  3. Переказ грошей на карту, номер якої був зазначений в анкеті при реєстрації. Важливо до відправки кредитного запиту перевірити термін дії пластика. Неактивні карти нерідко стає причиною відмов по кредитах.

Як би карантин не позначилася на добробуті вашої родини, ФМО CCloan – це реальний вихід з ситуації, що склалася. За допомогою даного мікрокредітной сервісу ви зможете отримати в борг необхідну суму грошей на будь-які потреби, просто не виходячи з дому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *