ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові стартує освітній проект для студентів

Львівський портал

|

Сьогодні, 24 листопада, львівське представництво міжнародної молодіжної організації AIESEC розпочинає реалізацію освітнього проекту Skills Matter. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Skills Matter – це проект, спрямований на забезпечення якісно нового рівня бізнес-освіти для студентів нашого міста. Основною його метою є надання його учасникам знань і практичного досвіду для ведення бізнесу, розвиток їх лідерських якостей, а також удосконалення їхнього рівня володіння англійською мовою.

Навчитися управляти своїм часом, проводити презентації, проходити співбесіди та писати резюме, створювати команду та управляти нею – ось лише невеликий список того, про що матимуть змогу дізнатися студенти, котрі беруть участь у проекті.

Тренінги проходитимуть 4 рази на тиждень, а до їх підготовки та проведення залучені представники великих львівських компаній та спеціалісти з Туреччини, Македонії та Хорватії.

Офіційне відкриття проекту Skills Matter відбудеться за адресою вул. Бандери 12, Головний корпус НУ «ЛП», 209 аудиторія і розпочнеться о 17 год.

Додаткову інформацію про проекти та організацію AIESEC можна знайти на офіційному сайті львівського локального представництва за адресою http://www.aiesec.lviv.ua                                                                                                                                   

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *