ОСТАННІ НОВИНИ

Благодійний захід «Школярик» відбудеться сьогодні у Львові

Львівський портал

|

Сьогодні у Львові відбудеться благодійний захід «Школярик», який покликаний допомогти дітям з багатодітних, малозабезпечених сімей, дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Захід розпочнеться о 16 годині у приміщенні ЗСШ № 62 на вул. Театральна, 15.

На заході будуть присутні понад півсотні дітей з багатодітних, малозабезпечених сімей, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, що проживають у Галицькому районі Львова. Вони братимуть участь у забавах, конкурсах та вікторинах, а також отримають подарунки.

«Благодійний захід “Школярик” ми проводитимемо з єдиною метою: допомогти дітям та їхнім батькам, опікунам підготуватись до школи та надати їм матеріальну підтримку перед початком навчального року. Адже кожна дитинка хоче 1 вересня піти до школи з новеньким пеналом та зошитом», – каже начальник відділу соціальної роботи Галицького району Юрій Тибінка.

Організатором свята є відділ соціальної роботи Галицького району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки Галицької районної адміністрації та Дитячого соціального центру БФ “Карітас-Львів УГКЦ”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *