ОСТАННІ НОВИНИ

Гройсман про дорожню пародію на «Плакала»: «Прикро бачити, що ще дуже багато доріг без ремонту»

Соломія Головіна

|

У рамках робочої поїздки на Львівщину Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман проінспектував перебіг ремонтних робіт на дорозі Львів-Пустомити-Меденичі. Під час брифінгу з журналістами він прокоментував пародію на хіт гурту Kazka «Плакала» про вщент розбиту дорогу Мшанець-Стрілки у Старосамбірському районі.

 

Журналісти поцікавилися у високопосадовця, чи бачив він кліп про аварійний стан цієї дороги, і чи планують на цій ділянці робити ремонт. Втім Володимир Гройсман не відповів конкретно на ці питання, а лиш відказав:

«Мені дуже прикро бачити, що у нас з вами ще дуже багато невідремонтованих доріг. Вони є як поза межами населених пунктів, так і у містах. Думаю, і у Львові треба зробити багато доріг, і у Дрогобичі, і в багатьох інших містах. Але потрібен час та системність. Кошти вже є і ми дійдемо до кожної дороги відповідно до плану будівництва доріг по напрямках».

Нагадаємо, днями у мережі з’явилася пародія на відомий хіт гурту Kazka, знятий на дорозі Мшанець-Стрілки С141704 (Старосамбірський район). Мешканці також зареєстрували петицію про капітальний ремонт на сайті Кабміну та Львівської облради.

Як інформує Zaxid.net, ідея зняти відео належить священику УГКЦ отцю Роману, який служить у трьох місцевих селах (Мшанець, Галівка, Плоске). Текст для відео написала дружина священика Наталія, а головну роль зіграв актор, студент ЛНУ ім.І.Франка Назар Титар зі Старого Самбора. На відео Назар Титар разом із місцевими дітьми йдуть аварійною дорогою, показуючи ями та вибоїни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *