ОСТАННІ НОВИНИ

Львів подружиться із Лодзем

Ратуша-ForUm

|

27 листопада до Львова прибуде делегація з польського міста Лодзі, на чолі з президентом міста Єжи Кропівніцкім, віце-президентом Влодзімежом Томашевскім та групою бізнесменів. Повідомили Ратуша-ForUm у прес-службі міської ради. Мета приїзду полягає у підписанні угоди про співпрацю між Львовом і Лодзю.

Під час перебування у Львові польські бізнесмени оглянуть виставку підприємств Лодзі в Італійському дворику, яку вони організували спільно з Львівською торгово-промисловою палатою, та відвідають показ мод у Будинку вчених, зустрінуться з львівськими підприємцями. Крім того, члени польської делегації візьмуть участь у Службі Божій в Катедрі, зустрінуться з Главою УГКЦ Любомиром Гузаром та представником Римо-Католицької церкви владикою Бучеком, а також відбудуть екскурсію старою частиною Львова.

Президент міста Лодзі зустрінеться із ректором Національного університету ім. Ів. Франка Іваном Вакарчуком та разом з міським головою Львова Любомиром Буняком покладе квіти на Цвинтарі Орлят та на Меморіалі УГА. У п’ятницю відбудеться церемонія підписання угоди про співпрацю між містами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *