ОСТАННІ НОВИНИ

Руслана виступила на святковому концерті до Дня Незалежності

|

На площі перед Львівською оперою відбувся святковий гала-концерт з нагоди Дня Незалежності. Відкривала його переможниця цьогорічного пісенного конкурсу “Євробачення” Руслана. Одразу після виступу чартерним рейсом літака співачка разом із фіналістами євроконкурсу полетіла у Київ, де її виступ на столичному Майдані Незалежності заплановано на вечір. Він транслювався у прямому ефірі одним із національних телеканалів.

Сьогоднішній вихід Руслани на львівську сцену став першим після здобуття першого місця у турецькому Стамбулі, і, на жаль, останнім у найближчі три місяці. Співачка наразі не планує будь-яких грандіозних концертів чи промо-турів, аби це якимось чином не пов’язували з майбутніми президентськими виборами.

На прес-конференції, яка передувала нинішньому виступові, Руслана сказала, що її життя після перемоги стало “жахливим”. Але вона не змогла відмовити собі в задоволені на День Незалежності відвідати рідне місто. Більше того, співачка разом із командою, що представляла Україну на “Євробаченні”, зробила все для того, щоб фіналістам конкурсу — македонському та сербському співакам, білоруському та литовському дуетам — представити свою батьківщину. Руслана вірить у те, що наступного року багато учасників і гостей ювілейного, 50-го, телевізійного конкурсу “Євробачення” захоче ознайомитися не лише із столицею, а й побувати у Львові та Карпатах. Фундамент для зацікавленості регіоном, співачка закладає щодня. Руслана зізналася журналістам, що перечитує книжки з історії країни, аби якомога більше розповідати у містах світу, де відбуваються її концерти, про Україну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *