ОСТАННІ НОВИНИ

Найкраще працюють служби зайнятості Стебника, Сокаля та Личаківського району Львова

|

Підбито проміжні підсумки конкурсу на звання “Кращий відділ взаємодії з працедавцями”, що провадиться обласною службою зайнятості, повідомила заступник начальника відділу організації сприяння працевлаштуванню та надання послуг працедавцям Львівського обласного центру зайнятості Ірина Молдован.

Хто стане переможцем – буде відомо наприкінці року. Наразі підсумовано результати здійсненої роботи впродовж півріччя. У першій групі міськ(рай)центрів зайнятості, де кількість працедавців, зареєстрованих на території відповідного району (міста) упродовж 2003 року за даними Пенсійного фонду сягала не більш як 1000, перше місце посів відділ взаємодії з працедавцями Стебницького МЦЗ (рейтингова оцінка –5,75 бала), друге – Турківського РЦЗ (5,17 бала) і третє – Буського РЦЗ (5,05 бала).

Найкращих результатів у роботі серед міськ(рай)центрів зайнятості другої групи, в яких кількість працедавців становила від 1000 до 2500, домоглися вищезгадані відділи Сокальського РЦЗ (рейтингова оцінка – 4,58 бала), Золочівського РЦЗ ( 4,54 бала) і Новояворівського МЦЗ (4,35 бала), які й посіли відповідно перше, друге і третє місця.

У третій групі, де кількість працедавців становила понад 2500, відзначено роботу відділів Личаківського РЦЗ м. Львова (рейтингова оцінка – 2,48 бала), Галицького РЦЗ м. Львова (2,35 бала) та Шевченківського РЦЗ м. Львова (2,01). Однак, як кажуть, спочивати на лаврах не варто. До завершення конкурсу ще півроку, отож ті, що були позаду, можуть наздогнати передовиків, якщо, звісно, докладуть зусиль. Утім, нехай перемагають сильніші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *