ОСТАННІ НОВИНИ

Через Зварича відмивали «брудні гроші» - Кузьмін

Львівський портал

|

Заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін заявляє, що через екс-голову Львівського апеляційного адміністративного суду  Ігоря Зварича відмивали гроші впливові люди. Про це він сказав в інтерв’ю газеті «Дело». 

"Він не лише був «фінансовим диспетчером» в суді. Через нього деякі «шановні люди» відмивали «брудні» гроші. У тому числі отримували чималі суми на свої особисті рахунки" – сказав заступник Генпрокурора.

На думку Кузьміна, смерть Зварича вигідна багатьом людям, бо він «відповідав за розподіл коштів, отриманих незаконним шляхом». Заступник Генпрокурора також зауважив, що інших суддів цього суду не усунули з посад тому, що без Зварича правоохоронцям важко довести їх провину.

«Тому що все зав`язано на одній людині – Зварич. Уявіть ситуацію: є начальник в суді, у якого багато підлеглих. Він виконує якісь замовлення, дає співробітникам доручення прийняти потрібне рішення за певну винагороду. Або навпаки, судді дали гроші, він приходить до начальника та й каже: Оце ваша доля. Так ось, в такому випадку дуже проблематично без начальника довести вину підлеглого. Те, що Зварич здійснював не одне-два злочини, і навіть не десять – це факт. Ми кілька місяців писали в його кабінеті те, що відбувається, починаючи від пиятик і  закінчуючи статевим життям та отриманням хабарів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *