ОСТАННІ НОВИНИ

Міська рада Львова хоче віддати більше 19 мільйонів фірмі, пов’язаною з дружиною росіянина Чуркіна?

Катерина Родак

|

Міська рада Львова хоче виділити 19,5 млн грн для міського АТП №1 для погашення заборгованості перед Львівським автобусним заводом, яку викупила фірма, близька до росіянина Ігоря Чуркіна. Про це повідомив депутат Львівської міськради Віталій Свінціцький.

«Віддавати мільйони Чуркіну? Російському аферисту? Правда, чиновники переконують, що гроші підуть фірмі, яка викупила борг перед ЛАЗом, – такій собі ТзОВ «Оптимум Фактор». Та є один принциповий момент. 41% акцій цієї фірми належить Таісії Саніній – дружині Ігоря Чуркіна. Співпадіння? До слова, ця ж жіночка є засновником ТОВ «Львівський автобусний завод», що «викупив» кілька об’єктів заводу», – зазначив депутат.

Відтак, депутат просить своїх колег не підтримувати це питання на сесії:

«Тож чи можна вірити, що львівські мільйони підуть на виплату заборгованості по зарплаті працівникам заводу, як то гарно розписали у мерії, а не в кишеню аферисту, який уже довів до банкрутства одне з найбільших підприємств країни.
Щоб не бути багатослівним, просто скажу: закликатимемо колег не підтримувати це питання. Бо воно – не лише у фінансовій площині, а передусім моральній».

Як відомо, виконком міськради передбачив 10 мільйонів гривень на списання  заборгованості АТП №1 перед «ЛАЗом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *