ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини просять повідомляти про фури, які їздять у спеку і псують асфальт

|

Водіям вантажівок нагадують, що їзда при температурі більше 28 гралдусів – заборонена. Про це повідомив заступник голови Комісія з питань дорожнього господарства, інфраструктури, регулювання земельних відносин, адміністративно-територіального устрою, планування території та архітектури у Львівській обласній раді Петро Жукровський.

« На цей та наступний тижні синоптики прогнозують високу температуру повітря. За 2 останні роки у нашій області поремонтовано багато доріг державного і загального значення, але недобросовісні водії ігнорують розпорядження голови ОДА та рішення сесії обласної ради, щодо дотримання правил проїзду по дорогах Львівщини у заборонений час.  Прошу Вас повідомляти про недобросовісних водіїв у поліції, аби не допускати руху важкого транспорту у спекотний час», – азначив депутат облради.

Як відомо, від початку літа рух автотранспорту загальною масою понад 24 тонни з навантаженням 7 і більше тонн на вісь при температурі повітря +28ºС і вище заборонено усіма українськими автошляхами державного значення. Заборона діятиме протягом усього літнього періоду з 10:00 до 22:00 години.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *