ОСТАННІ НОВИНИ

Банк «Львів» підпише угоду з NEFCO на 2 млн євро

|

Скандинавська екологічна фінансова корпорація (NEFCO) та банк „Львів” 17 вересня підпишуть угоду про співпрацю, повідомляє прес-служба банку.

Угода передбачає спільну Програму енергозбереження вартістю 2 млн євро, спрямовану на видачу енергозберігаючих кредитів фізичним та юридичним особам.

Львівський банк став першим в Україні, з яким NEFCO підписала договір про співробітництво. За словами голови правління банку „Львів” Миколи Вознюка, цей крок є дуже важливим для регіону. „Проблеми екології та енергозбереження стають особливо актуальними для України. Сподіваюсь, що співробітництво з НЕФКО допоможе нам вирішити хоча б частину з них”, – сказав він.

Банк „Львів” вже розпочав відбір найбільш привабливих проектів у сфері екології та енергозбереження серед своїх клієнтів.

NEFCO є міжнародною фінансовою організацією, яку 1990 року заснували п’ять країн: Данія, Фінляндія, Ісландія, Норвегія та Швеція. За період своєї діяльності вона профінансувала різноманітні проекти екологічного спрямування на території країн Центральної та Східної Європи, в тому числі Росії, Білорусі та України. Організація, штаб-квартира якої знаходиться в Гельсінкі, надає перевагу проектам, скерованим на економічно ефективні зрушення в екології регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *