ОСТАННІ НОВИНИ

Львів святкує День міста

Фото Zaxid.Net

|

Святкування Дня Львова сьогодні, 3 травня, розпочалося святковим парадом. Як повідомив Zaxid.Net начальник управління культури та туризму Львівської міської ради Андрій Сидор, у параді бере участь 3-4 тисячі людей.

На чолі параду – лицарі із королем Данилом. За ними з проспекту Шевченка, через площу Міцкевича, проспект Свободи, до Ратуші на площі Ринок під звуки духових і барабанів ідуть зі святковим хлібом пекарі, козаки й військові, діти з колективів “Дударик”, “Сонечко”, “Левеня”, віз ресторану “Криївка”, умільці бойового гопака та агаарди, представники молодіжних організацій та молоді спортсмени – футболісти, каратисти, боксери, фехтувальники. Вони скандують “Тільки Львів!”, вітають перехожих із святом.

З нагоди відзначення 752-ї річниці від Дня заснування міста, над Ратушею урочисто підняли прапор Львова.

Під час підняття прапора на площі Ринок лунали залпи з гармат, а громада міста разом із учасниками святкового параду вишикувались перед входом до мерії.

Після оголошення офіційного початку святкувань Дня Львова на викладеній повітряними кульками сцені розпочався концерт етнічних колективів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *