ОСТАННІ НОВИНИ

Через страйк польських митників на кордоні утворюються кілометрові черги з авто

|

Через страйк працівників Польської митниці у пунктах пропуску на кордоні утворюються затори по 3 кілометри. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив керівник Львівського прикордонного загону Сергій Мельник, повідомляє прес-службі ДПС.

кордон

За його словами, через так званий італійський страйк уповільнилось оформлення автомобільних засобів.

«В Угринові до початку страйку оформилось  за годину  42 транспортних засоби, зараз – 18, у «Раві-Руські», відповідно – з 67 до  47, у Грушеві  – з 45 до 22. Черга тягнеться іноді до трьох кілометрів», – зазначив він.

Також головний прикордонник області додав, що більше частину цих черг складають авто з іноземною реєстрацією.

«75% – це автівки на іноземній реєстрації, які потребують раз і 5 днів виїзду з України.  Місцеві вночі жителі стали на пішохідний перехід , поки їм не дадуть пояснення, що буде з ними, якщо вони протермінували перетин кордону. Прибувши на місце, ми пояснили, що людей штрафувати не будуть, дадуть лише попередження», – зазначив він.

Сергій Мельник також додав, що на кордоні намагаються боротися із чергами.

«Наразі ми включили гучномовці і інформуємо людей щодо пере направлення в інших пункт пропуску. Роздаємо відповідні листівки», – сказав він.

Додамо, що працівники Польської митниці влаштували «італійський» страйк – почали прискіпливіше оглядати транспортні засоби. Через це на кордоні утворюються чималі затори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *