ОСТАННІ НОВИНИ

За недотримання санітарно-гігієнічних норм оштрафували 10 підприємців Сихівського району

|

У Сихівському районі за недотримання санітарних норм у закладах торгівлі оштрафували 10 підприємців. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Перевірки проводили працівники Сихівської районної адміністрації спільно з санітарною службою.

За недотримання санітарно-гігієнічних норм оштрафували власників кіосків на вул. Тернопільській, 1-3, вул. Панаса Мирного, 26, вул. Скрипника, 7 та вул. Зеленій, 325-327. Крім того, за порушення норм у закладі торгівлі на вулиці Тернопільській 2-2а приватному підприємцю винесли постанову про припинення експлуатації і надіслали лист про неможливість видачі асортиментного переліку до усунення всіх недоліків.

Адміністративні стягнення наклали і на п’ятьох підприємців ринку ТД «Народний», що на вул. Драгана, 2. У них вилучили з реалізації неякісні фрукти та продукцію домашнього виготовлення.

Працівники соціально-економічного відділу також проводять постійні перевірки для недопущення стихійної торгівлі на вул. Сихівській, 10-12, 18, вул. Кавалерідзе, 2, вул. Зубрівській, 7, вул. М. Драгана, 1, вул. Дністерській, 1.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *