Баскетбол. БК «Політехніка-Галичина» перемагає вшосте поспіль

|

У 9-му турі чемпіонату України з баскетболу серед команд суперліги БК «Політехніка-Галичина» здобула шосту (!) поспіль перемогу, цього разу над МБК «Миколаїв» із рахунком 89:84.

Матч розпочався дещо нервово для львівської команди. «Політехніки» довго не могли наздогнати гостей, у яких першу скрипку грали колишні гравці львівської команди Гілевич та Виноградов. Першу чверть «студенти» програли 21:29. Та згодом пішов кидок у Володимира Гуртового та Володимира Голубєва і з кожною чвертю господарі почали додавати (21:29; 22:18; 24:17; 22:20).

Найрезультативнішими у складі «Політехніки-Галичини» стали Павло Улянко (18 очок + 6 підбирань + 3 передачі + 2 перехоплення); Володимир Гуртовий (15очок + 9підбирань + 1 передача + 2 блок-шоти); Ярослав Зубрицький (15 очок + 8 підбирань + 2 передачі + 5 блок-шотів). У гостей найбільше очок здобув Олександр Раєвський – 17 очок + 3 підбирання + 3 передачі + 1 перехоплення.

«Якщо врахувати вищий клас моїх гравців, думаю, результат мав бути дещо іншим. Ми витягли гру, у якій грали не надто добре. Самі винні – на початку матчу діяли без концентрації, чим і скористалися гості. Можливо, дещо недооцінили суперників. Але все ж добре, що перемогли», – сказав після матчу головний тренер «Політехніки-Галичини» Валентин Воронін.

«Першу половину зустрічі ми провалили. Тому після великої перерви змушені були поміняти тактику захисту. Завдяки чому і перемогли», – зазначив центровий «Політехніки-Галичини»Володимир Гуртовий.

Після цієї перемоги «Політехніка-Галичина» з 15-ма пунктами посідає третю сходинку, відстаючи від лідерів БК «Київ» і маріупольського «Азовмашу» на три очки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *