ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк погрожує позбавити нардепів дипломатичних паспортів

|

Нардепи, які не проголосують за потрібні для безвізового режиму закони, позбудуться дипломатичних паспортів і стоятимуть в чергах за візою. Про це повідомив прем’єр-міністр  на засіданні Кабміну, передає Еспресо.tv.

яценюк

Арсеній Яценюк сподівається, що завтра Верховна Рада ухвалить всі закони, які голосувати потрібні для безвізового режиму між Україною і ЄС.

«Я сподіваюсь, що завтра буде проголосований весь пакет законів щодо запровадження безвізового режиму між Україною і ЄС. Думаю що парламент проявить мудрість і всі закони, які є необхідною передумовою для отримання громадянами України безвізового режиму будуть прийняті шановною Верховною Радою», – зазначив він.

Також Яценюк пригрозив нардепам, які не хочуть голосувати за ці законопроекти позбавленням дипломатичних паспортів. Прем’єр пообіцяв, що депутати, які не проголосують за «безвізові» закони, стоятимуть у чергах за візою разом з іншими громадянами.

«І окремо звертаюсь до тих депутатів, які не підтримують запровадження безвізового режиму. Я розумію шановні нардепи, які проти реформ і проти підтримки урядових законопроектів. Ви уже для себе безвізовий режим запровадили у вас є дипломатичні паспорти. Так от тих, які не проголосують за ці закони, вважаю слід позбавити дипломатичних паспортів. І вони будуть разом з громадянами України стояти в чергах і отримувати візи на загальних підставах. Шлях для цього ми знайдемо», – додавЯценюк.

Фото : depo.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *