ОСТАННІ НОВИНИ

Постійна комісія міської ради пропонує переголосувати земельну ухвалу

|

Постійна комісія депутатської діяльності, законності, самоврядування і зв’язків міської ради Львова подала висновки з приводу легітимності ухвали про визначення переліку земельних ділянок до продажу на аукціоні від шостого травня цього року. Ці висновки депутати розглядатимуть сьогодні пообіді.

У висновках, підписаних головою комісії Антоном Ружицьким та ще чотирма членами комісії вказується, що шляхом опитування члени комісії з’ясували, що на час голосування у сесійній залі перебував 51 депутат із зареєстрованих 53. Проти ухвали голосували 4 депутати, а ще 14 участі у голосуванні не брали. Комісія вирішила вважати, що решта депутатів голосували “за” дану ухвалу, відтак отримали наступну картину: “за “ – 33 депутати, 4 – проти, 14 – не голосували, 2 – були відсутні на момент голосування. Тоді, як рахівники після голосування подали наступні результати – 46 – “за”, 4 проти і 11 – утрималися.

“Комісія прийшла до висновку, що депутати, які виконували обов’язки лічильників під час підрахунку голосів припустилися арифметичної помилки, в результаті чого отримали неправильний кінецвий результат” – зазначається у висновках. Відтак комісія рекомендує раді прийняти процедурне рішення щодо переголосуваня по цій ухвалі та повернутися до її розгляду на наступному сесійному засіданні. Крім того, звернути увагу рахівникам – Ю.Кардашевському, І.Квику та Д.Квіту на недобросовісне виконання депутатських обов’язків, а також клопотати про надання коштів на встановлення в сесійній залі системи “Рада”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *